FAQs

Miten aloitan BalloonBingo?

Ensimmäiseksi Sinun tulee avata pelitili. Pelitili on ilmainen, ja sen tekeminen on selitetty alla. Kun tili on aukaistu, voit kirjautua sisään ja tallettaa rahaa. Tämän jälkeen voit aloittaa pelaamisen.

Miten avaan pelitilin?

Sinun tulee rekisteröityä BalloonBingo painamalla "Rekisteröidy"-nappia oikealla puolella ja täyttämällä lomakkeen.

1. Kirjoita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja syntymäaikasi.
  2. Valitse käyttäjätunnus, kirjoita sähköpostiosoitteesi, valitse salasana, vahvista salasana ja valitse kieli ja valuutta. Valitsemasi valuutan tulee olla sama kuin pankkitilisi valuutan.
  3. Lue läpi Ehdot ja Edellytykset (paina linkkiä lomakkeen alaosassa) ja laita rasti lomakkeen vasemmalla puolella sijaitsevaan ruutuun, jolloin osoitat hyväksyväsi ehdot.
  4. Olet nyt rekisteröitynyt BalloonBingo käyttäjä, ja saat sähköpostin, jossa on varmistuslinkki. Paina linkissä olevaa linkkiä aktivoidaksesi tilisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään valitsemallasi käyttäjänimellä ja salasanalla.
  5. Pidä nämä tiedot päivitettyinä. Mikäli haluat muuttaa tietojasi, paina menussa sijaitsevaa "muuta käyttäjätietoja"-linkkiä.

Miten teen talletuksen?

Voit tehdä talletuksen käyttämällä VISAa,Visa Electronia, Mastercardia tai Skrill.

Talletuksen tekeminen luottokortilla:

Valitse Visa, Visa Electron tai Mastercard, kirjoita korttisi numero (16 numeroa), viimeinen voimassaolopäivä, nimesi, cvc2-koodi (viimeiset kolme lukua kortin takana) ja tarvittava summa. Varat ovat käytettävissä pelitililläsi minuutin sisällä.

Talletuksen tekeminen Skrill:

Valitse Skrill, kirjoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja summa. Varat ovat käytettävissä pelitililläsi minuutin sisällä.

Nostot VISAlla:

Maksaminen tapahtuu VISA-kortillesi. Turvallisuussyistä talletamme varoja ainoastaan sille tilille, jolta varat on nostettu. Jos käytät MasterCardia talletukseen, sinun tulee tehdä pieni VISA-talletus tunnistautuaksesi kortilla, jolle haluat nostaa rahaa. VISA-kortti laskutetaan 7 pankkipäivän aikana.

Miten pääsen peliin?

Kirjaudu sisään käyttäjänimelläsi ja salasanallasi ja valitse peli joko bingo-, hedelmäpeli- tai videopokeri-alueella.

Bingo

Klikkaa yhtä linkeistä ladataksesi peli-ikkunan. Kun peli-ikkuna on latautunut, merkitse kupongit, jotka haluat ostaa ja paina "Osta"-nappia. Valitse "Autodaub", jos haluat että järjestelmä merkitsee oikeat numerot sinulle pelin aikana. Bingo-ikkunassa voit myös jutella toisten pelaajien kanssa sekä pelata hedelmäpelejä.

Hedelmäpelit ja videopokeri

Valitse panos peliä varten, ja paina "Enter". Tällöin peli-ikkuna latautuu. Paina "Pelaa" pelataksesi, ja paina muita painikkeita pelin mukaan.

Sisäänkirjautuminen ei onnistu, mikä vikana?

Järjestelmä tunnistaa isot ja pienet kirjaimet käyttäjänimessä ja salasanassa; varmista että kirjoitit ne oikein.

Olen unohtanut salasanani - Mitä teen?

Paina "Salasana Unohtunut?"-linkkiä sisäänkirjautumislaatikon alapuolella. Kirjoita käyttäjänimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin sinulle lähetetään uusi salasana.

Mikäli muu ei auta, katso vielä Apua-osastolta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Evästeet

A Eväste on pieni, harmiton data-tiedosto, jonka BalloonBingo lähettää, ja joka tallentuu tietokoneellesi. BalloonBingo käyttää evästeitä tunnistamiseesi sekä käyttämäsi kieliversion muistamiseen. Huomaathan, että sinun tulee sallia evästeet käyttääksesi kotisivujamme.

Lisää apua

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] . Pyrimme vastaamaan kysymyksiisi mahdollisimman pian, ja aina vähintään 48 tunnin sisällä.